Uvjeti prodaje

UVJETI PRODAJE
Sabolić interijeri d.o.o. jamči da osobni podaci kupaca neće biti dani na uvid i uporabu trećim osobama bez prethodne izričite privole kupaca. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

 

CIJENE VAŽNO !! INFORMACIJA...

VEĆA CIJENA JE ZA KARTIČNO PLAĆANJE.....MANJA ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE

NARUČIVANJE

Roba se naručuje elektronskim obrascem. Potrebno je popuniti obrasce s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi.

VAŽNO. Cijena dostave je informativna zadržavamo pravo izmjenu cijene i kilaže za dostavu jer se obračunava po kubnom metru,za Dalmaciju i otoke cijenu dostave šaljemo nakon dostupnosti artikla...u obliku ponude
Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže vam na e-mail adresu, ne plaćajte ništa dok vam ne potvrdimo da je artikl dostupan.

PLAĆANJE
Plaćanje je moguće izvršiti na sljedeće načine:

1. Plaćanje pouzećem odnosno po primitku pošiljke SAMO DO IZNOSA DO 150,00 EUR
Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

   Plaćanje pouzećem je moguće samo do 150,00 EUR...za veče iznose morate platiti u cijelosti ili uplatiti akontaciju koja nemože biti manja od 80,00 EUR

     Kad vas obavjestimo da je roba stigla na lager i dogovorimo se za isporuku ...molimo da se uplati ostatak novaca .ROBA SE NE ISPORUČUJE AKO RAČUN NIJE PODMIREN.

2. Uplatnica - Internet bankarstvo
Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu dobiti ćete potvrdu narudžbe sa svim podacima potrebnim za uplatu. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo vam naručene artikle.

  VAŽNO ! GDJE NE PIŠE CIJENA NEGO 0,00 eur ...CIJENA JE NA UPIT

​ VAŽNO ! U Općim uvjetima poslovanja i Izjavi o privatnosti

​ Svi podaci koje koristimo su zaštićeni po najvišim standardima zaštite osobnih podataka i iste ne dijelimo, osim kada je to nužno kako bi izvršili traženu uslugu prema vama. Primjerice, s dostavnom službom dijelimo vaše naznačeno ime, adresu dostave i broj telefona, kako bismo mogli isporučiti vašu narudžbu.

Sigurnosne mjere zaštite osobnih podataka  

Prikupljeni podaci su u elektroničkom obliku i zaštićeni SSL certifikatom koji enkriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija između računala Kupca odnosno Korisnika i Sabolić interijera odvija sigurnim protokolom.  Zaštitu podataka Sabolić int. uzima ozbiljno i poduzima razne mjere opreza kako bi osobni podaci bili zaštićeni. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako Sabolić int. provodi razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na ili s Internet stranice Sabolić int. te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi. Sabolić int. se može odlučiti na pohranu osobnih podataka kod pružatelja usluga unutar EU a samo izvanredno izvan EU. To će učiniti samo ako za tu zemlju postoji odluka Europske komisije o primjerenosti i ako je ugovoreno jamstvo te pridržavanje obvezujućih propisa o zaštiti osobnih podataka

Pravo na prigovor​..

Ako unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, javite se na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka dsabolic@sabolic-interijeri.hr Naravno imate pravo na prijavu nadzornom tijelu Agencija za zaštitu osobnih podataka. 

Brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav)

Kupac i Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav). Kupac to može učiniti zahtjevom na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka dsabolic@sabolic-interijeri.hr i podaci će biti izbrisani bez odgađanja. Korisnik ima mogućnost podnošenja zahtjeva za brisanje u svakoj obavijesti koju primi od Sabolić int. putem maila odnosno može poslati e-mail poruku na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka  dsabolic@sabolic-interijeri.hr u kojoj navodi da se njegovi osobni podaci izbrišu

Razdoblje u kojem će osobni podaci biti pohranjeni 

Sabolić interijeri doo. pohranjuje osobne podatke registriranih Kupaca Internet stranice Sabolić int. na razdoblje dok se ostvaruje svrha obrade, a to je razdoblje do trenutka do kada je aktivna registracija i šest mjeseci nakon prestanka registracije Kupca u kojem razdoblju će biti riješene eventualne reklamacije iz prethodnog razdoblja. Sabolić int.pohranjuje osobne podatke registriranih Korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama na razdoblje dok se ostvaruje svrha obrade a to je razdoblje do trenutka do kada je aktivna registracija.